Wij zijn blij dat we ons even aan u voor mogen stellen. Wij zijn Theo en Het ART OFF team ervaren in nagelstyling en Hoog opgeleide, Professionele vakmensen. Wij zijn getraind door de Europese kampioen Christian Cesar, januari 2005 hebben we een intensive training gehad van de wereldkampioen Trang Nguyen, in 2010 kregen volgden de de docenten training van Harmony gegeven door Danny Haile.

Met veel plezier leren  wij  U het boeiende vak nagelstyling, Spa Manicure, Spa Pedicure, Hair- en Wimperextention , Hotstone massage. U zult merken dat elk van ons de onderdelen waar wij sterk in zijn voor onze rekening nemen qua praktijkkennis. Didactische vaardigheden, verkooptechnieken, trends, technieken en zelfs Ergonomie.

 

Het opleidingscentrum van ART OFF, The Dutch Nail Academie,  maakt deel uit van een wereld wijde organisatie van professionele opleidingscentra die allen werken volgens dezelfde richtlijnen en werkwijze, welke door de individuele producenten zijn uitgestippeld, Zij zijn het immers die over alle kennis, samenstelling van de producten en goed ingerichte laboratoriums beschikken.

 

Het opleidingsprogramma is gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring, Jaarlijks worden er in Nederland en België meer dan 10.000 cursisten opgeleid en 30.000 over de gehele wereld.

 

ART OFF heeft tot doel u Professioneel opleidingspakket aan te bieden met Top- merken, gedoceerd door gekwalificeerd en praktijk gerichte docenten.

Bij de Nederlandse-, Europese- en Wereldkampioenschappen nagelstyling vallen deelnemers, die werken volgens onze methoden en met onze producten, jaar in jaar uit in de prijzen. De resultaten van Deelnemers die werken met Cesars Secrets zijn de laatste jaren fenomenaal.

 

Het opleidingscentrum van ART OFF is Erkend door IMS en ENA en KOC erkend stageplaats en geeft Internationale Nagelstyling Docenten Trainingen BootCamps

Een betere garantie voor kwaliteit is toch niet mogelijk.

 

De opleidingen zijn gevarieerd en veelzijdig, dat merkt u wanneer u de opleidingen gids door leest. Het kan dan soms ook moeilijk zijn om de juiste keuze te maken, bij ART OFF begrijpen we dat daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende introductie. Tijdens zo’n kennismaking kunt u zelf kijken welke mogelijkheden ons opleidingcentrum U biedt. We kunnen U een opleiding bieden geheel voor u persoonlijk samengesteld. Ook kunnen we in een persoonlijk gesprek ingaan op de mogelijkheden tot gespreid betalen, Rente vrij. Meer weten Bel ons voor een afspraak, U bent van harte welkom.

 

Waarom kiezen voor ART OFF :

Ø  opleidingen vanaf basiscursus tot allround opleidingen

Ø  Erkend door IMS en ENA

Ø  Goede reputatie en 22 jaar ervaring

Ø  Persoonlijke Begeleiding tijdens lessen in kleine groepen.

Ø  De cursussen starten wekelijks U kunt dus direct starten

Ø  Deelcertificaten tijdens de opleiding

Ø  jaarlijks landelijk examen nagelstyling “Diploma Master Certificaat”

Ø  Tijdens de opleidingen wordt er gewerkt met Het Uitzonderlijk goede huismerk ITs of  Cesars Secrets of als u wenst met IBD, Ezflow of Harmony.

Ø  De Technische Workshops bieden de beste voorbereiding op de praktijk

Ø  Het merendeel van de nagelstylistes en nagelstudio’s maken gebruik van onze producten en hebben onze opleidingen gevolgd.

Ø  Meer dan 10.000 verschillende producten uit voorraad leverbaar.

Ø  Onze Docenten worden constant geüpdate en op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen in het vak d.m.v. nationale en internationale trainingen.